×
×

Δράσεις

Ο δρόμος για τον δεύτερο ήλιο

  • Nov 23, 2017
Το κινηματογραφικό αφιέρωμα «Ο δρόμος για τον δεύτερο», υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Πρόκειται ουσιαστικά για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που ασχολείται με την εκπαίδευση και την απασχόληση. Μερικοί από τους στόχους της προσπάθειας αφορούν:

6ο Δημ. Σχολείο Πύργου: Μύηση στην τέχνη μέσα από το θεατρικό παιχνίδι

  • Oct 10, 2017
Όλο και περισσότερο μυούνται στο θεατρικό παιχνίδι οι μαθητές του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου, συμπαρασύροντας και τους γονείς τους. Σχεδόν από την έναρξη της φετινής σχολικής περιόδου, στο σχολείο πραγματοποιούνται δράσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με τη συμμετοχή της Ομάδας Τέχνης “Πάροδος”.

Το ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ και η Βουλή των Εφήβων!

  • Jul 25, 2017
Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, το Νεανικό Πλάνο, ανέλαβε να διοργανώσει τρία εργαστήρια κινηματογράφου για τα παιδιά που συμμετείχαν στην Βουλή των Εφήβων. Το πρωί, στον κινηματογράφο Ιντεάλ, μια ομάδα πενήντα παιδιών παρακολούθησε τη βραβευμένη ταινία «Λόλα: ένα μπιζέλι για σπίτι» του Thomas Heinemann. Ακολούθησε μια εκτεταμένη συζήτηση για τα κοινωνικά ζητήματα που αναδεικνύονται από την ταινία με τον Δημήτρη Σπύρου, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Ολυμπίας και τη Αθανασία Σφακιανάκη.

Pages