×
×

Δράσεις

"Το Ψηφιακό animation στη σχολική τάξη" / Τετραήμερο εργαστήριο για εκπαιδευτικούς

  • Mar 14, 2018
Τετραήμερο εργαστήριο για εκπαιδευτικούς, με τίτλο «Το ψηφιακό animation στη σχολική τάξη», πραγματοποίησε το Νεανικό Πλάνο /Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας από 6 ως 9 Μαρτίου 2018. Εκπαιδευτής ήταν ο animator Κώστας Κατράκης, με βοηθό τη Λητώ Θεοδοσίου. Το εργαστήριο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του βιωματικού κύκλου αυτοτελών επιμορφωτικών εργαστηρίων με τίτλο «Διδασκαλία μέσα από την Τέχνη» που διοργάνωσε η Επιστημονική Μονάδα «Τέχνες» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το σχολικό έτος 2017-2018.

Νέες εκπαιδευτικές δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας με την Ομάδα Τέχνης Πάροδος

  • Mar 08, 2018
Δυο νέες εκπαιδευτικές δράσεις παρουσιάζει την προσεχή εβδομάδα σε σχολεία της Ζαχάρως, του Πύργου και της Αμαλιάδας η Ομάδα Τέχνης Πάροδος, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Φεστιβάλ Ολυμπίας. Πρόκειται για μια θεατρική πράξη, στηριγμένη πάνω σε κείμενα μαθητών του δημοτικού σχολείου Ζαχάρως, και ένα περιβαλλοντικό θέμα για τη θαλάσσια χελώνα, βασισμένο σε κείμενα του Βασίλη Χατζηρβασάνη.

Εργαστήριο animation στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου Άνδρου

  • Mar 06, 2018
Το Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου της Άνδρου επισκέφθηκε ο συνεργάτης του Νεανικού Πλάνου Κώστας Κατράκης, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου. Πραγματοποίησε ένα εργαστήριο κινουμένου σχεδίου με τα παιδιά, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου. Δημιούργησαν ένα ταινιάκι με τίτλο "Το μελισσομήνυμα".
Δείτε την ταινία των παιδιών εδώ

Pages