×
×

Νέα

Το "Μπλε Ποδήλατο" στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης

  • Feb 22, 2018
Η κινηματογραφική λέσχη Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και το Νεανικό Πλάνο, θα προβάλει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00 την ταινία του Ümit Köreken Μπλε Ποδήλατο (fiction, 94΄, Τουρκία-Γερμανία, 2016). Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρ. Αντύπα 134 και Σοφ. Βενιζέλου 100, Ηλιούπολη).

Στις αποθήκες του ΑΣΟ το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

  • Jan 30, 2018
Η μετατροπή των πρώην αποθηκών του ΑΣΟ, στην καρδιά του Πύργου, σε πολυλειτουργικό συγκρότημα Πολιτισμού, Παιδείας, δημιουργικότητας και Τεχνών στους χώρους του οποίου θα στεγαστεί το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, αποτελεί την πρόταση που έχει ήδη καταθέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο και μάλιστα έχει τύχει θετικής αποδοχής.

Το Nouvel Educateur για το Φεστιβάλ Ολυμπίας

  • Jan 21, 2018
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας λειτουργεί ως ένα εργαστήριο με ετήσια δραστηριότητα που παράγει πρακτικό και θεωρητικό έργο. Ένα έργο που δεν περιορίζεται στα σύνορα της χώρας αλλά ταξιδεύει στο εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτά και οι δημοσιεύσεις σε ξένα έντυπα. Τελευταία παρουσία στο περιοδικό «Ο νέος εκπαιδευτής» (Nouvel Educateur) που είναι το επίσημο όργανο του ICEM (Συνεργατικό Ινστιτούτο του Μοντέρνου σχολείου – Παιδαγωγική Φρενέ) στη Γαλλία. Στο τεύχος 235 του Δεκεμβρίου 2017 που είναι αφιερωμένο στην «εικόνα» περιλαμβάνονται δυο άρθρα από την Ελλάδα.

Pages