×
×

Νέα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ 17η CAMERA ZIZANIO

  • Sep 15, 2017
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί, εδώ και 17 χρόνια, την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή της νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας που είναι η Camera Zizanio. Η 17η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 9 Δεκεμβρίου.

Παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Σπύρου Σιάκα στο επετειακό 40ο Φ​εστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμα

  • Sep 11, 2017
To βιβλίο του Σπύρου Σιάκα " Το Animation ως Εργαλείο Μάθησης" παρουσιάζεται στο Επετειακό 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ​στο πλαίσιο του προγράμματος "Αίθρια Λογοτεχνικά Μεσημέρια 19-22/9" σε παρουσίαση και επιμέλεια του συγγραφέα-δημοσιογράφου Παύλου Μεθενίτη.
​Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 20/09/2017 με παρουσία του Συγγραφέα και εκπροσώπων του Νεανικού Πλάνου που είχε την ευθύνη της έκδοσης.

Σινεμά στις πλατείες όπως παλιά… Ξεκινούν οι προβολές από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

  • Jul 18, 2017
Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Η πρώτη προβολή θα γίνει στον Πλάτανο την Παρασκευή 21 Ιουλίου με την ταινία «Ραούφ», ενώ για τον μήνα Ιούλιο έχουν ήδη προγραμματιστεί άλλες τέσσερις προβολές στον Πύργο, στην παραλία Σαβαλίων, στο Κατσαρού και στη Νέα Φιγαλεία.

Pages