×
×

Παιδικό σινεμά παντού!

  • Jun 22, 2017
Το Φεστιβάλ Ολυμπίας γιορτάζει τα 20 χρόνια του με προβολές βραβευμένων ταινιών σε όλη την Ελλάδα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή του, πραγματοποιεί δωρεάν υπαίθριες προβολές ταινιών σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με δήμους, κινηματογραφικές λέσχες και άλλους φορείς πολιτισμού. Το πρόγραμμα πραγματοποιείtai από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για κάθε ενδιαφερόμενο φορέα που επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό.

Οι ταινίες
Όλες οι ταινίες προσφέρονται δωρεάν από την Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου, η οποία περιλαμβάνει ταινίες όλων των ειδών (μυθοπλασίας, κινουμένου σχεδίου, ντοκιμαντέρ), οι περισσότερες βραβευμένες στο Φεστιβάλ Ολυμπίας ή σε άλλα διεθνή Φεστιβάλ. Οι ταινίες συνδυάζουν την υψηλή αισθητική ποιότητα και αρτιότητα με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία και απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Προέρχονται από πολλές χώρες και διαφορετικές κινηματογραφικές «σχολές» και εξετάζουν μια ευρύτατη γκάμα σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων μέσα από το βλέμμα των παιδιών και των νέων.

Πληροφορίες
Οι δήμοι και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να επικοινωνούν με το γραφείο του Φεστιβάλ Ολυμπίας στην Αθήνα:
  • e-mail: neanikoplano@gmail.com
  • Τηλ. : 2108664470
  • Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  • spot